Nedrivning, nedbrydning og sanering

Vi tilbyder nedrivning, nedbrydning og sanering

Hos Eriks Ejendomsservice udfører vi enhver form for nedrivning, både total- og delvis nedrivning. Vores dygtige og kvalificerede medarbejdere kan varetage alle former for opgaver inden for nedrivning, nedbrydning og sanering med fokus på højt serviceniveau, omtanke på miljø og mennesker. Vi står gerne for hele processen fra start til slut og vores tilbud inkluderer kørsel, deponering og bortskaffelse af affaldet.

Vi udfører opgaver på hele Bornholm.

Om du har en grund der skal ryddes for alt og klargøres til nyopførelse af ejendomme eller der er tale om et renoverings- eller ombygningsprojekt med indvendige rydninger, fjernelse af vægge, hultagning til døre o.l., så kan vi hjælpe dig med udførelsen af opgaven.

Vi hjælper dig professionelt og effektivt gennem hele processen, og vi tager hensyn til både miljø og naboer. Vi sikrer korrekt håndtering og bortskaffelse af nedbrydningsmaterialer, så vores fælles natur og grundvand ikke lider under.

Udfyld kontaktformularen for at modtage et uforpligtende tilbud.

Din henvendelse besvares inden for få hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os for en samtale om dine eller jeres behov, eller hvis du/I har øvrige spørgsmål.

(+45) 25 40 44 32