Vores profil

Profil

Eriks Ejendomsservice tilbyder en bred vifte af ejendomsservice, pleje og vedligeholdelse af grønne områder, flytterengøring og udførelse af diverse enkeltstående ad hoc-opgaver.

Vores erfarne medarbejdere leverer professionel service med fokus på kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet. Hos os får du et fast team af ejendomsfunktionærer, som er dine ambassadører på ejendommen og dagligt tager ansvar for, at din ejendom er renholdt og velholdt. Vi lægger vægt på tilgængelighed og et personligt samarbejde, og vi har altid en tæt dialog både med ejere og lejere, så vi hurtigt kan afdække og afhjælpe evt. behov.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringsfrist.

Hos Eriks Ejendomsservice er vi dedikeret til at skabe værdi for vores kunder, og vi ved, at det er kvaliteten og stabiliteten, der gør forskellen. Vi lægger stor vægt på den tætte og personlige dialog med vores kunder og på at opfylde kundernes ønsker og krav. Eriks Ejendomsservice har altid stor respekt for vores kunders behov og mange af vores kunder – både erhvervs- og private – har været hos os i mange år.

Hør mere om vores ejendomsserviceydelser og få vores bud på en samarbejdsaftale, der opfylder dine og din ejendoms behov. Udfyld kontaktformularen for at modtage et uforpligtende tilbud. Din henvendelse besvares inden for få hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os for en samtale om dine eller jeres behov, eller hvis du/I har øvrige spørgsmål.

(+45) 25 40 44 32